En stor profil och vän har lämnat oss….

Sune Svensson vår ordförande och eldsjäl har lämnat oss i stor saknad. Vi är många vandrare som fått förmånen att njuta av vandringar på hemmaplan och på resor. Sune hade en uppmuntrande hälsning till alla och envar. Hundarna visste att det vankades godis och vatten när de träffade på honom. Vandrarna belönades med dricka-stopp längs banan och fika i mål. Klubbens alla arrangemang styrdes på ett fantastiskt sätt under Sunes och Gunnels trygga ledning.

Styrelsen genom
Karin Svensson, Vice ordförande

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.