Träff inför vandringsresan

Söndagen den 17 juli ordnade Billingens Vandringsklubb en träff på serveringen vid Åbrovallen för deltagarna i årets vandringsresa till Karlshamn i Blekinge den 1 augusti. De fick information om programmet, vandringsleder och vad man ska tänka på inför vandringarna. De fick även en lista på platser i bussen. Alla har samma platser hela resan och även ut till vandringslederna p g a pandemin, samt tillgång till handsprit på bussen. Efter informationen gick deltagarna en vandring i skogen vid Åbrovallen med två olika sträckor, ca 3 km och 6 km att välja på. Efter vandringen smakade det gott med frukt och saft och att sitta och prata med varandra i solskenet utanför byggnaden.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.