Återträff för deltagarna i vandringsresan till Dalsland

I oktober månad ordnade Billingens Vandringsklubb en återträff för deltagarna i vandringsresan till Dalsland 31 juli till 5 augusti. Vi träffades på Åbrovallen i Ulvåker och nästan alla av de 45 deltagarna kunde komma, men några var tyvärr sjuka.

Träffen började med att Agneta Johansson hälsade välkommen och bad Margareta Sandin berätta om den bild som hon skickat till Skogssällskapet, som hade utlyst en tävling om ”Årets knasigaste träd i alla landskap i Sverige”. Margaretas bild hade blivit vald för Dalsland. Agneta visade sedan den film som hon sammanställt med bilder och filmer från resan. Filmen blev mycket uppskattad. Därefter följde en god måltid med delikatessfat från ICA-blomman i Stöpen. Därefter avslutning med kaffe och kaka. Nästa års vandringsresa kommer att gå till Kalmar och Öland. Inbjudan kommer att skickas ut till medlemmarna på mail så snart den är klar.

Ordförande Karin Svensson delade ut blommor till vår duktiga chaufför Jeanette Svensson och till Agneta Johansson för den fina filmen och visningen.

Bild: Årets knasigaste träd i Dalsland (En gran med älgformation)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.