Årsmöte för Billingens Vandringsklubb

Billingens Vandringsklubb höll sitt årsmöte den 20 mars i Horns Bygdegård. Först hölls en tyst minut för två medlemmar som avlidit under 2021: Sune Svensson och Lars-Åke Karlsson. Till mötesordförande valdes Åke Petersson. Antalet starter under året har varit 3103. Det kunde varit fler men två vandringar fick ställas in under våren på grund av Länsstyrelsens beslut med anledning av pandemin. Årets vandrare blev Hans Dahlström, en flitig vandrare under många år.  Årsmötet lämnade styrelsen ansvarsfrihet för 2021. Karin Svensson omvaldes som ordförande för föreningen. Övriga i styrelsen är Rose-Lill Pettersson, Agneta Johansson, Christina Svensson, Gunnel Dahlström, Caba Dostan och Anders Gustafsson och som suppleanter: Edit Dostan och Malin Johansson. Åke Petersson tackade för förtroendet att leda årsmötet och erhöll för detta en blomma. Efter årsmötet bjöds på kaffe och fikabröd.

Därefter vid konstituerande mötet valdes Rose-Lill Pettersson som vice ordförande och Gunnel Svensson valdes som adjungerad till styrelsen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.