Vandringsresa till Dalsland

Söndagen den 9 juli var det en träff på Åbrovallen för deltagarna i Billingens Vandringsklubbs resa som den 31 juli går till Dals Ed i Dalsland. Till träffen kom 39 av de 45 deltagarna för att få information om resan. De som inte kunde närvara fick informationen via mail. Deltagarna hälsades välkomna av ordförande Karin Svensson. Därefter presenterades programmet för resan. Kartor på de planerade vandringarna var uppsatta på väggen så att alla kunde se. Under resan kommer det att bli vandringar i Tresticklans nationalpark, på Pilgrimsleden eller Ronjalandsleden, vid Baljåsen-Orsberget och i Bengtsfors. Dessutom blir det en kanalresa på Dalslands kanal. Efter informationen kunde deltagarna välja att gå en vandring i skogen runt Åbrovallen, 3 eller 5 km.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.