Stavgång i Horn

Snö och kyla hindrar inte stavgångsgruppen i Horn från att som vanligt på onsdagar samlas vid  Kyrkstugan och gå en vandring på ca en timma. Så också denna onsdag efter den stora snömängd som föll under tisdagen. Vi var åtta damer som tog oss runt, denna gång på väg, eftersom snödjupet i skogen var lite för mycket. Framme vid kyrkstugan smakade det extra gott med kaffe och tillbehör, som var och en tar med sig. Fikat intogs som vanligt vid grillplatsen i parken vid kyrkan. Där har vi fikat sedan pandemin började och fortsätter på det viset nu också. Vi fick en härlig stund i det strålande solskenet och de vackra vyerna med den fina vita snön.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.