Årsmöte för Billingens Vandringsklubb

Billingens Vandringsklubb höll på måndagen den 27 mars årsmöte på Åbrovallen i Ulvåker. Ordförande Karin Svensson hälsade alla välkomna och inledde årsmötet. Till mötesordförande valdes sedan Göran Banck. Verksamhetsberättelsen för året som varit gicks igenom och vi konstaterade att antalet starter under året blev 2412, något färre än året innan. 2022 års vandrare blev Tomas Jernberg, en flitig vandrare under många år.  Därefter lästes revisionsberättelsen upp. Årsmötet lämnade styrelsen ansvarsfrihet för 2022. Karin Svensson omvaldes som ordförande för föreningen.

Övriga i styrelsen är Rose-Lill Pettersson, Agneta Johansson, Christina Svensson, Malin Johansson, Caba Dostan och Anders Gustafsson och som suppleanter Edit Dostan och Tomas Jernberg. Den stora förändringen under årsmötet var att det beslutades att föreningen skulle ansöka om medlemskap i Svenska Friidrottsförbundet. Detta då Svenska Gång och Vandrarförbundet vid sitt årsmöte den 18 mars 2023 beslutade om ett samgående med Svenska Friidrottsförbundet och därmed upphöra som eget förbund.

Till sist var alla punkter avverkade på dagordningen. Göran Banck tackade för förtroendet att leda årsmötet och erhöll för detta en blomma och en varm applåd. Gunnel Dahlström som slutar som ledamot avtackades också med en blomma och en applåd. Därefter vidtog sedvanligt fika med kaffe och fikabröd. Sedan följde det konstituerande mötet där Rose-Lill Pettersson valdes till vice ordförande, Agneta Johansson till kassör och Christina Svensson till sekreterare för 2023.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.